Täällä seuran tulevia tapahtumia ym. ajankohtaista  (päivitetty 25.10.2020)

Koronatilanteen kiihtymisestä johtuen olemme valitettavasti joutuneet perumaan loppusyksyn sekä tarinalounaat
              9.11. ja 14.12. että pikkujoulut 28.11.

Lokakuun tarinalounaalla vieraanamme  oli lintubongari Seppo Sarlin, kuulimme todella mielenkiintoisen esitelmän lintujen muutosta.

Kevään 2021 tapahtumista ilmoitamme lähempänä ajankohtaa. Noudatamme tilaisuuksissamme tarkasti THL:n ohjeita ja suosituksia (mm. maskit, turvavälit, käsidesit) ja koronatilanteen muuttuessa tilaisuuksia voidaan joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Pääskyn tapahtumia: Pyhäinpäivänä 31.10. klo 13 Kunniakäynti Hietaniemen hautausmaalla Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkillä.

Karjalan Liiton tapahtumia:
Karjalaisten tarina -esitykset ja I Love Karjala -risteily siirtyvät ensi vuodelle.

Karjalan Liitto on päättäynyt siirtyä keskitettyyn jäsenmaksulaskutukseen, joka astuu voimaan 2021. Karjalan Liitto toimittaa laskut jäsenille helmikuussa 2021 ilmestyvän Karjalan Kunnaat -lehden mukana. Laskussa on huomioitu kaikki jäsenyhteisöt, joissa hän on jäsenenä ja ne tulevat yhteiselle laskulle, jossa yhteissummaksi kertyy jäsenten kaikkien jäsenseurojen ja Liiton jäsenmaksu (20 €). Jäsenmaksun eräpäivä on 25.2.2021.

Jos jäsen on saanut jäsenkirjeen postin välityksellä, mutta hänellä on sähköpostiosoite, pyydetään tarkistamaan, että seuralla on tiedossa voimassaoleva sähköpostiosoite. Pyrimme siihen, että mahdollisimman monelle voimme lähettää tiedotuksia sähköpostin välityksellä, joka on paljon nopeampi väylä tiedottaa kuin postin välityksellä.

Etusivulle