Täällä seuran tulevia tapahtumia ym. ajankohtaista  (päivitetty 29.3.2021)

Kevään 2021 tapahtumat valitettavasti joudumme peruuttamaan. Noudatamme tarkasti THL:n ohjeita ja suosituksia.

Vuosikokous on siirretty pidettäväksi sunnuntaina 5.9.2021 klo 13 alkaen, mikäli tilanne sen sallii.
              Tiedotamme asiasta elokuussa.

Talkooviikkomme on viikolla 25 Villa Salmelassa, Villa Salmelan aukiolojen ja ohjeistuksen mukaan.
              Valitettavasti perinteinen grilli-ilta jää pois tältä kesältä.

Sakkolan pitäjäesittely oli 17.2.. Esittely striimattiin ja on katsottavissa Karjalan Liiton sivuilta karjalanliitto.fi sekä Sakkola-Seuran Facebook sivuilta, missä myös seuran kuvaesitys on katsottavissa.

Karjalan Liiton tapahtumia:
Karjalaisten tarina -esitykset ja I Love Karjala -risteily siirtyvä syksylle 2021. Karjalaiset kesäjuhlat Raumalla on siirretty vuodelle 2022.

Seuran jäseniä pyydetään tarkistamaan, että seuralla on tiedossa voimassaoleva sähköpostiosoite. Pyrimme siihen, että mahdollisimman monelle voimme lähettää tiedotuksia sähköpostin välityksellä, joka on paljon nopeampi väylä tiedottaa kuin postin välityksellä.

Aurinkoista kevättä.

Pidetään huolta läheisistämme ja itsestämme.

Etusivulle