Täällä seuran tulevia tapahtumia ym. ajankohtaista

Syksyllä 2020 tarinalounaat jatkuvat kuukauden toisena maanantaina  12.10., 9.11. ja 14.12.  ravintola Kareliassa.

Nautimme lounaan siten, että aiheen käsittely voidaan aloittaa klo 13.00. Tämä järjestely helpottaa seuramme ulkopuolisten alustajien aikataulua.

Lokakuun tarinalounaalla vieraanamme lintubongari Seppo Sarlin.

Marraskuussa vieraanamme Valiokuntaneuvos Kaj Laine, joka kertoo eduskunnan virkamiesten työstä.

Syksyn muista tapahtumista ilmoitamme myöhemmin. Seuraamme myös THL:n ohjeita ja suosituksia, joita toivomme jäsentemme myös noudattavan (mm. maskisuositus) ja mikäli koronatilanne pahenee ja kokoontumisohjeet tiukkenevat, voimme joutua perumaan tilaisuudet lyhyelläkin varoitusajalla.

Pikkujoulut pidetään lauantaina 28.11. klo 13.00 alkaen ravintola Kareliassa. Tuothan mukanasi pikkujoululahjan ja kaikki arpajaisvoitoiksi tarkoitetut lahjat ovat tervetulleita.

Pääskyn tapahtumia: Pyhäinpäivänä 31.10. klo 13 Kunniakäynti Hietaniemen hautausmaalla Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkillä.

Karjalan Liiton tapahtumia:

Karjalaisten tarina -esitys 20.9. ja 25.10. molempina päivinä klo 13.00 ja klo 15.00 Karjalatalolla, liput 35 € (Karjalakortilla 30 €)

Via Karelia - Runon ja Rajantie -konsertti / Viipurin Lauluveikot ja Karelia-puhallinorkesteri

- su 4.10. klo 14.00 ja 17.00 Tampereen tuomiokirkko

- su 11.10. klo 15.00 Karjalatalo

Liput 25 € (Karjalakortilla 20 €)

Karjala-tietokantaryhmän järjestämä varainkeruu kirkonkirjojen tallentamiseen -kampanja tuotti Sakkolan omaan pottiin  varoja siten, että Sakkolan seurakunnan kirkonkirjojen tallentamatta olleet n. 4000 tietuetta on nyt tallennettu.

Suuri kiitos kaikille keräykseen osallistuneille puhaltamisesta yhteiseen sakkolalaiseen hiileen.

Etusivulle